BORA

product film BORA S Pure

BORA Pure

BORA X Pure

BORA PURE benkeventilatorTestvinner – i en klasse for seg


Navnet sier alt.Testvinner og best i test, BORA PURE benkeventilator står forren, minimalistisk design og ren luft på kjøkkenet.


BORA Pure overbeviser – ikke bare med designet, ikke bare i alle tester hvor den er med, men også i alle private kjøkken som har glede av den. Avtrekket justeres automatisk – hvis du ønsker. Du kan fokusere fullt og helt på det du liker best, nemlig å trylle frem nydelig mat. Den optimale effekten og den ekstremt stillegående motoren gjør at du knapt hører ventilatoren – den blir faktisk overdøvet av boblingen og fresingen fra maten.

Dokumentert os-oppfang på hele 99,7%!


I 2021 ble ventilatoren til alle BORA s modeller testet av et uavhengig dansk testlaboratorium. Testen ble foretatt som en isolert test av BORA og resultatet er unikt bra. Ingen andre kjøkkenventilatorer kan vise til samme os-oppfang og testen er et godt bevis for BORAs 10 års teknologiske forsprang og patenterte downdraft-løsning.

Selv på lave nivåer har BORA en enestående god effekt. Dette betyr også at BORA har en stor energibesparelse ved daglig bruk.

BORA Pure – ditt varemerke på kjøkkenet

Med BORA PURE benkeventilator  på avtrekket. Standardfarge er svart, men du kan også bestille rosa/greige, oransje, bergunder, vårgrønn eller blå.